Inhoud van de Examen training

Hoe ziet de examen training er uit?

Wij geven examen training in kleine groepen van maximaal 4 leerlingen.Je maakt het examen bij ons op een iPad net zoal bij het CBR examen met de zelfde examentijd.Als alle leerlingen klaar zijn kijken we de fouten gezamenlijk na op het grote scherm via een beamer.

Meenemen

Je hoeft niets mee te nemen naar de cursus, wij zorgen voor een Ipad, notitieblokken, pennen etc.

Voorbereiding

Het is raadzaam om van te voren alvast zelf wat te doen voor dat je naar de theorie cursus komt. Zo weet je al welke onderdelen je lastig vindt en kunnen we je beter helpen.

Alvast oefenen thuis?

Wil je alvast thuis oefenen voor je theorie examen? Dat kan! Via I-theorie kun je je theorie online leren en heel veel examens oefenen. I-theorie is bij ons te koop voor 35 euro.  Met I-theorie log je met een code in via internet, een boek heb je dus niet meer nodig!

Auto en Scooter

Theorie cursus auto

Als je 16,5 jaar oud bent mag je al op theorie-examen gaan. Dat is handig, want dan kun je je theorie al hebben voordat je begint met rijlessen als je 17 jaar oud bent. Zo weet je zeker dat je rijlessen niet langer duren dan nodig, omdat je je theorie nog niet hebt gehaald. Let wel op: je theorie certificaat is 1,5 jaar geldig.

Tijdens de theorie cursus behandelen we alle onderdelen die ook in het theorie boek staan. Zo nemen we de verkeersregels door, kijken we naar verkeersborden borden door en oefenen we verschillende voorrangssituaties. Precies zoals je dat ook moet weten voor het theorie examen voor de auto bij het CBR.

Scooter

Wil je gaan voor je scooterrijbewijs? De theorie is best lastig.

De theorie cursus voor de scooter bereid je voor op het examen. Net zoals bij de cursus voor de auto, nemen we de lesstof door en oefenen we flink wat examens. Maar dan toegespitst op het theorie examen voor de scooter. Belangrijke onderdelen zijn: Voorrang geven, veilig rijgedrag, en de plaats op de weg.