Aangenaam

Aangenaam! Mijn naam is Richard Biesmans en ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de rijschoolwereld, met allerlei soorten leerlingen. Naast het geven van rijlessen heb ik altijd met veel plezier leerlingen individueel begeleid met oefenen voor het theorie-examen. De theorie is de laatste jaren steeds pittiger geworden en leerlingen vinden het moeilijk de stof zich zelfstandig eigen te maken. Veel leerlingen zakken of doen langer over hun rijopleiding dan nodig omdat ze blijven steken op de theorie. Dat is zonde van de tijd en van je geld.

Beter in een keer goed!

Veel leerlingen halen betere resultaten als ze theorie klassikaal hebben geoefend. Vandaar dat we zijn gestart met Theorie Training Heerlen.

Tijdens een theoriecursus kun je je een dag je volledig concentreren op theorie, zonder afleiding. Leren en veel oefenen. Dat kost je een paar uurtjes, maar levert ook wat op.

Volg je theoriecursus bij Theorie Training Heerlen, omdat:

  • We werken met kleine groepjes, je kan dus veel vragen stellen
  • Je krijgt een ervaren trainer, die alle ins en outs kent van het theorie examen
  • Je kan theorie leren en oefenen in 1
  • Iedereen welkom is, dus ook als je al rijlessen hebt

Voor ons is het belangrijk dat onze cursisten met een goed gevoel op theorie examen gaan. Wij zijn er van overtuigd dat persoonlijke aandacht daarbij het beste werkt.